Begge steder gik på en masse udgifter amok for at se, hvem der kunne overgå hinanden i markedsføring og kampagner.

En afgørelse om fusionen kan ske så snart som i næste uge.. Fan Duel og Udkast til Konger har tilføjet sæsonen fantasi muligheder, som vil give det argument, at de er ikke bare en daglig fantasy sports hjemmeside. I USA, Loftvifte Duel og Udkast til Kings dominere den daglige fantasy marked når at splitte i blackjack reddit. Men de seneste forordninger, der pressede både virksomheder ud af New York, og en masse andre stater for en tid, hvilket resulterer i cash flow-problemer og andre problemer, de to fantasy sport giganter har besluttet at buddy-up når at splitte din hånd i blackjack.
Fusionen ville have givet dem en næsten 80% af den daglige fantasy sport marked, skubbe konkurrent websteder som Yahoo, og Disney ' s ESPN, der også tilbyder daglige fantasy sport-tjenester, til vejkanten når at stå. En opdelt afstemning ville se en fusion igennem og tryk på blackjack. Den skæbne af to af de største daglige fantasy sport websteder ligger i et limbo, som Federal Trade Commission (FTC) afgør, om en fusion vil skabe en urimelig marked.
Det er denne massive markedsandele, som FTC behov for at beslutte, om en fusion vil skabe en urimelig marked hvad er den gennemsnitlige dealeren hånd i blackjack. Ifølge kilder, bekymringer af FTC kan tvinge dem til fil en retssag, for at standse fusionen hvad er det gennemsnitlige antal ruller for craps.