Jeg har altid haft den opfattelse, gambling er ikke som alkohol og tobak, som er et kontrolleret stof, og at det er mere en fritidsaktivitet."Men det er en stærkt kritiseret, aktivitet, fordi det kan være overbelastet af mindreårige brugere eller dem, der har gambling problemer.
På tidspunktet for skrivning, der har været mere end 116,000 rapporterede tilfælde af coronavirus, med mere end 4.000 dødsfald. Tale til Gambling Insider før, at nyheden brød, Ader sagde online sports betting forblev stærk i Italien på trods af manglen på stadion fans, og generelt online betting har fortsat med at blomstre online på trods af spredning af virus hvornår har morongo casino genåbne. I det forenede KONGERIGE, som tirsdag morgen, 373 tilfælde har været rapporteret med seks sårede.
Euro er virkelig stor for væddemål; der er nogle væddemål, der sker i de olympiske Lege, men det er ikke så stor som man skulle tro."Den virkelig vigtige begivenhed i sommer for operatører er den Euro, så forhåbentlig finder sted på tid." poker tabel på toppen af billardbord. Med den igangværende udbrud, sportsbegivenheder, herunder sommerens Ol i Tokyo, er i risiko for udsættelse eller afbestillinger, men Ader håber, de store begivenheder får den gå videre poker tabel nr kopholdere.
Jason Ader, administrerende DIREKTØR for SpringOwl Asset Management, fortalte Gambling Insider udbruddet kunne tvinge jord-baserede operatører at bevæge sig på nettet, hvis de ikke allerede har gjort det, der giver industrien mulighed for at "kraftigt" fokus på ludomani poker bordet næste dag levering.