Den første bog, der virkelig fik mig på vej i den rigtige retning var Effekt af Kontakt med øjnene. Jeg har fået ind i meditation og yoga, som også har været godt for mig du kan blive rig ved gambling. Jeg foreslår, at alle kontroller, at bogen ud kan du slå en slot maskine. Det har givet mig så meget energi og passion, og jeg tror, der spillede en stor rolle i at hjælpe mig med at lave de ændringer, jeg har." Hvilke områder i dit liv er du fokuserer på, og hvordan? "Jeg ønskede virkelig at sprede mig og blive mere kultiveret kan du være under 21 i et kasino. Hvor har din rejse i personlig kontinuerlig forbedring starte? "Jeg vil sige, det begyndte lige omkring slutningen af WSOP i 2011. Napoleon Hill sagde engang, at udgangspunktet for alle nå starter med begær texas holdem 10 bedste starthænder.
Shorr ' s ønske kommer fra en urokkelig tro på hans person texas holdem 2 flush. Han er også en mand, der er en af de absolut bedste komponenter, for hans kunst, vist aldrig bedre, end når han blev hædret i top ti af Global Poker Index Spiller Årti der vinder.
Jeg brugte lidt tid på hjem i Birmingham, Alabama og tydeligt huske at have denne samtale med venner, som virkelig vendt et skifte for, hvor meget vi kan gøre med vores liv; hvor meget vi kan forbedre, ikke at være stagnerende, og ikke spilde dit liv, der som en poker spiller har jeg gjort sig skyldig i at gøre texas holdem 2 paar regel. "Jeg vil også se en masse dokumentarfilm til at prøve og udvide mit sind og være mere villige til at acceptere. Jeg er der ikke endnu, fordi der stadig er en masse ting, som jeg ønsker at gøre i livet, men jeg er så fascineret af den tanke, selv om jeg er klar over, at det er vanskeligere at det virker – men kan være så givende." For at lytte til den fulde interview, bedes du klikke på lyd-filen ovenfor.