Frustreret, Andersson dannet Legolas.indsats, som hævder at vende tilbage 40% af sine indtægter til de lokale racing industri hvordan gør poker huds arbejde. Denne proces kan faktisk ikke udfolde sig frem til 2019, men ATG ' s Anderson sagde, at hans gruppe allerede var udsat for konkurrence og aktørernes evne til at differentiere sig selv "gennem mærker, tegn og symboler, der er vigtige." Få de seneste gambling nyheder fra Calvin Ayre.
ATG marketing manager Sten Andersen bemærkede, at der var en gang en meget berømt svensk væddeløbshest ved navn Legolas, og at selskabet har brugt den hest-billede i nogle af dets markedsføring, som Andersen hævder, begrunder registreringen af varemærket krav. Andersson efter sigende forsøgte at overbevise ATG ' s ejere, den svenske Trav Foreningen, til at oprette aktiviteter i Malta for at reducere deres skattebyrde, men de ville ikke lytte hvordan gør poker huse tjene penge.
Legolas.bet ' s advokater hævder, at dette svarer til, at Svenska Spel betting monopol på registrering af varemærker på Manchester United eller Real Madrid hvordan gør poker maskiner. Sverige er i øjeblikket sæsons en liberalisering af sin online gambling marked, som sandsynligvis vil betyde afslutningen på de online monopoler, der besiddes af ATG og Svenska Spel. Svenske medier Realtid rapporterede, at ATG kæmpede sig tilbage ved at indgive et varemærke krav på navnet Legolas i Sverige, derefter fulgte det op med et varemærke overtrædelse, der passer i Stockholm District Court, der søger en bøde på SEK 3m (DKK 346k) for hver gang, der Legolas.bet bruger sit eget navn på svensk-står over for markedsføring arbejde i australien. Desto mere grund til at gøre indsigelse mod en uautoriseret indtrænger som Legolas Investere, som for nylig annonceret planer om at lancere Malta-licens Legolas.bet-site i Sverige. Sveriges hestevæddeløb betting monopol er at føre et varemærke krig med en Malta-baseret online-opkomling i horning på monopol græstørv. ATG har hævdet, at Legolas.indsatsen er at fortynde ATG ' s retmæssige varemærke, og denne skade vil "drastisk" forværres, hvis hjemmeside er tilladt at starte i Sverige, og faktisk tager en bid af ATG ' s indtægter.
Legolas er drevet af Rune Andersson (billedet), en svensk racing industri figur, der mener, at regeringen tager for stor en del af ATG ' s provenuet til at finansiere ikke-racing initiativer no man ' s sky tilføje teknologi slots til exosuit.