Kunne ikke undgå at lægge mærke til det sidste punkt at bemærke lukningen af BigBetPoker rummet, et sted på Merge-Netværket. Der er ikke nogen præcise dødsårsag blev givet, men Merge er et OS-mod-netværk, og dermed omfattet af den igangværende federal angreb er lanceret mod ren poker eCom for det forløbne år og en halv download jogo de poker online. Selvfølgelig kunne der være en række andre årsager, hvorfor stedet har besluttet at pakke det i: dårlig ledelse, elendig markedsføring, at alt for mange indrømmelser for at tiltrække den forkerte slags spillere.. download jogo de poker online gratis. Eller måske det faktum, at jeg sagde, at det ville ske?Året er ikke engang en uge gammel og allerede året-end forudsigelser er begyndt at gå i opfyldelse download jogo de poker para celular gratis. Nej, ikke en om, Mitch Garber at få et job, dette ene: mindst én større poker virksomheden er dræbt af den grusomme side af markedet blackjack does the dealer hit on 17. BigBetPoker kan ikke have været et stort poker room, men i betragtning af, at dens død meddelelsen blev offentliggjort i den første uge af 2011, er det helt muligt, at vi bare kunne være at få varmet op her. For the record, jeg tror, vi vil se mindst tre – og måske mange flere – poker værelser fold dette år blackjack does dealer hit soft 17.

Et par små netværk kan selv bukke under for deres sår. Som for Mitch Garber at få et job, ja, timingen på, at man er lidt sværere at forudsige.

Afhænger af, hvor mange hjerneceller vigtigste industri ledere kan have dræbt under ferie udskejelser. Få de seneste gambling nyheder fra Calvin Ayre.