Rusland foreslår at begrænse borgernes adgang til Bitcoin og andre lad os starte under dække af beskyttelse af forbrugerne. I et overraskende træk, Ruslands vice-finansminister Aleksej Moiseev signaleret, at regeringen planer om at begrænse salget af lad os starte med at "kvalificerede investorer," forlader Moskva fondsbørs som det eneste medium, hvorigennem disse udvalgte investorer kan købe Bitcoin og andre lad os starte. I et interview med Russia 24 tv-kanal, Moiseev begrundede, at den foreslåede begrænsning, der er baseret på hans opfattelse af, at lad os starte er tilbøjelige til at være pyramidespil vip-stakes casino 50 gratis spins.

Moiseev sagde, at "almindelige mennesker" var dårligt rustet til at håndtere lad os starte, da de er "meget farlig investeringer, der kan føre til tab af penge." Ruslands autoritære regering har taget et traditionelt barske holdning overfor lad os starte der tidligere lovforslag, der vil kriminalisere brugen af "surrogat" finansielle produkter vip slots ingen depositum bonus koder april 2021. Samtidig med at lovgivningen lovet hash sanktioner for dem, der er fanget ved hjælp af eller Bitcoin mining, Moiseev var mor på hvilke sanktioner var i butikken for enhver, der er fanget overtræde den seneste forslag bedste poker rum i mexico.
Russisk lovgivere var meningen at færdiggøre nye cryptocurrency lovgivning af oktober, men arbejdsgruppen har til opgave at færdiggøre dette lovforslag annonceret tidligere i denne måned, at deres arbejde ville ikke være komplet, indtil senere i denne vinter i den tidligste bedste poker rum i mississippi. Givet Moiseev er de seneste kommentarer, det synes sandsynligt, at online udvekslinger for Bitcoin og andre lad os starte vil være underlagt de samme domæne-blokering entusiasme, der telemyndighed Roskomnadzor har anvendt et internationalt licens online gambling sites (herunder en anden 1,712 gambling sites i ugen, der spænder August 15-21). Denne sommer, russisk lovgivere godkendt lovgivning, der begrænser brugen af virtuelle private netværk og andre tekniske løsninger, som mange Russere bruge til at omgå Roskomnadzor forbud-hammer. I sidste uge, Roskomnadzor udsendt et udkast til tekniske retningslinjer, der beskriver den snævre parametre, hvorefter disse værktøjer kan stadig være ansat. Udkastet ligger op til offentlig høring frem til den 31 August. Få de seneste gambling nyheder fra Calvin Ayre bedste poker værelse i niagara falls.