Det er en del af RELX Group plc, en af verdens førende leverandør af informations-løsninger til professionelle kunder på tværs af brancher. G2E Asien 2016 vil vende tilbage til Den Venetianske Macao om 17-19 Maj 2016.

UFI-godkendelse betragtes som en solid indikator for en vis popularitet, service, kvalitet og niveau af internationalisme hvad er det som at blive en poker forhandler. Reed serverer 43 brancher med handel og forbruger begivenheder hvad er der i black jack cola. I 2014 Reed bragt sammen over syv millioner begivenhed deltagere fra hele verden, der genererer milliarder af dollars i erhvervslivet hvad er en blackjack drikke. G2E Asien, en international spil messe og konference for det Asiatiske spil-industrien, der er arrangeret af American Gaming Association (AGA) og Reed Exhibitions hvordan til at vælge roulette numre. G2E Asien 2015 derudover pralede alvorlige beslutningstagning og købekraft med tilstedeværelsen af 668 købere med at købe budgetter. Arrangeret af American Gaming Association (AGA) og Reed Udstilling, G2E Asien fik sin debut i 2007, som definerer sig selv som det ypperligste vis til den Asiatiske gaming-underholdnings-industrien. G2E Asien er den eneste industri begivenhed i Asien, der er uafhængigt revideret for at give kontrolleret fremmøde data.
Den G2E Asien 2014 revision blev gennemført ved at Udstille Undersøgelser, Inc.og i overensstemmelse med standarder, der er fastsat af Udstilling og Event Branchen Audit Commission (EEIAC), en nonprofit-kommissionen organiseret med det formål at administrere og føre tilsyn med udstillingen branchen er uafhængig revision proces hvordan vælger spillemaskine. Med daglige arrangementer på og uden for vis-gulvtæppe, herunder den konstituerende Alle Asien Forhandlere Championship, G2E Asien også fungerer som fremtrædende networking event for gaming aktører i hele regionen hvordan vælger poker chips.