Så der er en opfattelse af, at Australierne kan lide at gamble, og omvendt er der en opfattelse af, at Australierne har et spilleproblem tbc bedste slot i regneark. Få de seneste gambling nyheder fra Calvin Ayre.

"De kan koncentrere deres indsats om forsøger at få disse mennesker til at punt mere og naturligvis miste flere penge," Siger Robinson, før du fortsætter, "De kunne tilbyde dem særlige priser på et unikt sæt af indsatser, så det ser ud som værdi, men kan det ikke være." Robinson også mener, at dette er kun begyndelsen for William Hill ' s tilstedeværelse i Australien og lægger dem at købe mere betting agenturer, som de forsøger at øge deres net over en spirende marked. Formanden for den Australske Kirker Gambling Taskforce, Tim Costello, mener William Hill overtagelse er det bare at gøre en desperat situation endnu værre, med særlig fokus bliver lavet på Tom Waterhouses' e-mail liste af kunder. Costello har fundet en allieret i Redaktør af horseracingaustralia.info Gary Robinson, der sagde, at manipulation af de spillere liste er nøglen til succes for enhver bookmaker.

Der talknusning øvelse fandt, at den U tbc rogue bedste i slot. Den Britiske bookmaker Ladbrokes, har for nylig købt den Australske sports betting enhed, kendt som Gaming Investeringer Pty Ltd, i en aftale, der koster Lads bare $20.3 m.
Japan kantet 9,7% af markedet, Italien fulgt med 5,9% og derefter du havde Australierne bidrage med en 5,3% markedsandel er online poker ulovligt i australien. Disse tal betyder, at Australske voksne mister i gennemsnit US$1.300 om året gennem en kilde til gambling eller andet i online poker. Så der er en efterspørgsel, og ikke Bookmakerne kender det hvordan at vinde.