David Baazov, tidligere administrerende DIREKTØR og Formand for Amaya Gaming har afgivet et officielt bud på at købe den Canadiske gaming og gambling virksomhed til en samlet pris af C$3.48 milliarder, eller C$24 per aktie. Hans bud er en andel på 30,9 procent præmie på Amaya er fredag markedsprisen, når deres aktier lukkede i C$18.34, og tilbuddet var lavet i sin egenskab som leder af en endnu ikke-at-være-annonceret selskab har du brug for en gambling licens til tombolaen. Baazov nuværende ejerandel i selskabet er 17.2 procent har du brug for en gambling licens til raffles. Baazov havde givet udtryk for sin interesse i at købe virksomheden så tidligt som i februar 2016, på en tid, da han stadig var Formand og administrerende DIREKTØR for selskabet hvad er de mest almindelige numre på roulette. Men efter insider-handel gebyrer, der pålægges af AMF mod ham i Marts, besluttede han at fokusere på andre ting, mens det bud, som blev uofficielt sat på hold hvad er de vigtigste regler i poker.

Men hvis det er accepteret, at det ville gøre Baazov den officielle ejer af både Amaya Gaming og nogle af de største poker brands i online branchen, Full Tilt Poker og Poker Stars, som begge er erhvervet gennem deres moderselskab Rational Group, som for to år siden. Amaya Gaming var også i fusionen forhandlinger med den BRITISKE bookmaker og gambling operatør William Hill, der ville have ført til oprettelsen af et stort gambling konglomerat, men William Hill besluttet at opgive handlen efter indsigelser fra deres flertal interessenter.
Kommentere på det tilbud, Baazov erklærede, at alt C$til 3,65 milliarder var sikret for de potentielle buy-out af gambling-firma, med fire forskellige fonde viser interesse for at yde økonomisk støtte til køb. Den ikke-bindende tilbud blev bekræftet af bestyrelsen for Amaya Gaming, der vil tage sig tid til at gennemgå de tilbud og offentliggøre deres beslutning i tide hvad er den mindste indsatser i craps. Om deres beslutning, erklærede de, der er ingen garanti for, at tilbuddet kan blive afsluttet med en transaktion. kan jeg sagsøge en indian casino.