Tre af de ni (champ Jonathan Duhamel, kolleger Canuck Matt Jarvis og Michael Mizrachi) har gjort det til den endelige tabel, som gjorde Lee, men det var Hopkins, der opstod triumferende hvad er betydningen af ordet roulette. Endelig, 2010-November Ni s reunion på Foxwoods Mega Stack Challenge XIX er blevet vundet af Ben Hopkins, en af 18 tilfældigt udvalgte amatører, der tog de professionelle (plus tre andre personer, herunder Foxwoods talsmand Bernard Lee) i et 30-mands turnering i Connecticut i denne uge.
Down under, Østrigske Octvian Voegele tog ned Australia New Zealand Poker Tour Adelaide Main Event, efter at have afsluttet tredje år tidligere. På trods af at annoncere sin pensionering fra konkurrencedygtige poker sidste sommer, Peter Eastgate, har tydeligvis haft en forandring i hjertet. Isaia også indstille en WPT-rekord for længste heads-up spil (otte timer og tyve minutter) mod runner-up Szabolcs Mayer, der på trods af at starte med en fire-fold chip fordel var nødt til at bosætte sig til andenpladsen og €229k hvordan at spille starten af poker turnering.
Få de seneste gambling nyheder fra Calvin Ayre. Eastgate færdig med femte på NHPC i 2010, men dette er hans sidste år for støtteberettigelse, så brug det eller mist det.. hvordan at spille i slutningen af turneringen poker. Fordi Duhamel blev elimineret før Jarvis, den Montrealer er nu forpligtet til at bære en Vancouver Canucks i NHL trøje på ikke mindre end tre arrangementer i 2011 WSOP. I Atlantic City, Brooklyn native Vadim Shlez tog Borgata Winter Poker Open i sidste uge sådan at spille online casino. Desværre, Hopkins' tage, er en simpel $5k, hvilket er $2k mere end runner-up Jarvis tog hjem, men Jarvis har tjent $45k fra forskellige side indsatser, der er foretaget i forbindelse med arrangementet, så... Det lader til 2011 er året for hjem fordel party poker premier league 4.