Få de seneste gambling nyheder fra Calvin Ayre.

Der er et fortilfælde for dette, og det, der faktisk skete sidste år, da spillerne var alle over Denver Broncos i de to uger op til Super Bowl hvordan til at høste red hot poker frø. Så vi vil nøjes med den DeflateGate, i det mindste indtil en reel fortælling, der kommer ud hvordan man får en bedre poker face. Men hey, folk har brug for at have historier at skrive, og fans har brug for noget at tale om, right?Gud forbyde det, men med Super Bowl stadig 10 dage væk, har vi brug for så mange historier, som vi kan få hvordan man får en bedre poker ansigt på arbejde. Jeg gætter på, at alle denne brouhaha om de flade bolde i AFC titlen spillet ikke har dæmpet Klap' outlook foran det store spil. Seattle var nødt til at komme tilbage fra 16 point mod Green Bay Packers henviser til, at New England Patriots steamrolled Indianapolis Colts, flade bolde eller ikke hvad er chancerne for at vinde en jackpot på en spilleautomat.
Ikke at det burde, fordi alle de kontroverser omkring denne flade bolde er virkelig ved at blive blæst ud af proportioner hvad er chancerne for at vinde en spillemaskine. Kortsigtet synspunkt ville være at fortolke disse resultater på en måde, der sætter Seahawks i en sårbar lys og Klap som alle-at erobre kraftcenter.

Ikke overraskende, det er præcis, hvad der skete, fordi Seahawks gik fra -2.5 favoritter til 1-punkt underdogs, selv før Klap-Colts spillet færdig hvad er chancerne for at ramme en jackpot på en spilleautomat.