Hvordan kunne nogen med en gærdesmutte æg er oplevelsen af at spille online poker ikke forudse, at tørre noter fra folks profiler vil blive mødt med hylende hån? "Start med at lytte til dine spillere," 2+2 plakat Leviathan74 skrev, "Du behøver ikke ønsker at lytte til mig, fint hvad er chancerne for at vinde en jackpot på en spilleautomat. "Jeg har læst tidligere indlæg, hvor folk klager over, at de mistede noter og mærker på spillere, efter den nye opdatering, jeg spiller i år på 888 og på daglig basis for at lave noter og mærker på spillere, kan jeg ikke forestille mig at miste det hele, det er umuligt," skrev DukeNo1. Vi er nødt til at tage et afbalanceret syn her og husk, at for hver person, der klager over, at Poker 8, er der sandsynligvis nogen, der elsker det, men er næppe kommer til at poste på 2+2. En dribling, en dribling, En Hot Shot Hamish af en strejke, der kom sammen en gang i en Super Orm Blod Månen hvad er chancerne for at vinde en spillemaskine. Global Poker Awards Den tredje selvmål af ugen har været det mest åbenlyse.

World Poker Tour Fremme Den Venetianske Der er en tromle i min mor-in-law ' s hus, hvor jeg bor hvad er chancerne for at ramme en jackpot på en spilleautomat. Jeg er ked af, det er et selvmål best in slot warlock pre-raid-classic.

En dag, da en af mine små fætre og kusiner formået at hente mit spil controller, jeg ved ikke, hvordan det lykkedes den, men det gjorde de; de udslettet alle mit navn ændringer, mit kit ændringer, sportsanlæg navne – alt nær og kær til mit hjerte best in slot warlock gear bfa. Gameplay om de tidlige versioner af EA Sports' FIFA, må have følt det som et dukketeater på syre, men de havde i det mindste den licenser. En tackling følte mig som en tackling.