Virksomheden har genereret en justeret EBITDA tab af $546,722 fra en $30,163 gevinst i Q1 2014. Smitsom Gaming bogført omsætning på $209,398 i dens finanspolitiske Q1, der sluttede 30 juni, i forhold til $323,847 i samme periode sidste år, hvilket kan henføres til lavere indtægter fra tredjeparts udvikling kontrakter kørsel geant casino valence 2. September 19, 2014 roulette en ligne gratuit sans inscription. Få de seneste gambling nyheder fra Calvin Ayre roulette en ligne juridiske frankrig. Virksomheden bemærkes, at faldet i den justeret EBITDA skyldes primært den generelle og administrative og overholdelse af lovgivningen omkostninger selskabet ikke medføre, indtil afslutningen af sin omvendt overtagelse af Smitsom Sports Ltd.og Telos Entertainment Inc. Selskabet sagde sin samtaler med Sportech er i gang, samtidig med at bemærke, at der ikke er nogen sikkerhed for, at et formelt tilbud vil blive foretaget roulette en ligne meilleur site.

Justeret indtjening faldt også fra et tab på $5,278 sidste år et tab på mio. i Q1 2015 er poker maskiner juridisk i nebraska.
Smitsom også fortsætter med at gøre fremskridt med sine €5m kontant-og-aktier forsøg på at erhverve tyske sport og race betting software udvikler Digitote, der giver sit Xturf platform for B2B-virksomheder som Vindere (bwin Spanien) og Betcenter (Belgien), i tillæg til sin egen Gibraltar-licens Digibet, der var blandt de 20 modtagere af tyske sports betting licenser i September 2014.