I sin redegørelse, Coffman mente, at denne ændring ville ikke gælder for ethvert forsøg på at give sports betting i staten kniphofia.
Coffman ' s analyse fandt, at sports væddemål ikke passer ind i den definition af et lotteri, dog. "Om et spil er et lotteri, der viser om den rolle chance spiller i resultatet," Coffman skrev red hot poker blomst. "Jeg tror, det er en åbning af en meget længerevarende samtale," Statens Repræsentant Alec Garnett (D-Denver) fortalte Colorado Offentlige Radio. Coffman udgivet sin udtalelse, efter en analyse, der mente flere aspekter af Colorado gaming lov kniphofia blandet uvaria tritoma.
Denne del af Coffman ' s mening slet ikke er kontroversiel. Det er en udtalelse, der overraskede nogle, som staten andre juridiske eksperter havde påpeget, at Colorado forfatningen skulle ændres, før sports betting kunne overvejes red hot poker. "Uanset om eller ikke er sport spil bør blive legaliseret i vores stat, vil i sidste ende være op til den lovgivende forsamling, til at bestemme." Ifølge en analyse fra attorney general ' s office, sport gambling er defineret som en ulovlig aktivitet i henhold til Afsnit 18 i Colorado Revideret Vedtægter ting at satse på i poker andet end penge. "Vægten af den judicielle myndighed i hele landet er, at sportsvæddemål er, i virkeligheden, et" lotteri.' Attorney General Coffman 's konklusion, at heste-og hundevæddeløb" ikke er væsentligt anderledes " end faglige og kollegiale sport betting er faktuelt, og vi tror, juridisk forkert." Lovgivere, til fordel for sports betting sige, at AG ' s udtalelse er kun det første lille skridt i retning af potentielt bringe indsatser til staten ting at gøre omkring casino midtjylland.

"Vi kan stadig nødt til at have denne samtale med vælgerne på stemmesedlen.".