Forskere på Strategi Analytics hævder, at Kina har overhalet Usa som verdens største smartphone-markedet ved forsendelser real money poker android app.

Få de seneste gambling nyheder fra Calvin Ayre real money poker app android-indien. Kina kommer til at være større hvert kvartal." Strategy Analytics tal blev udfordret af to andre forskningsinstitutioner virksomheder: Gartner hævder OS smartphone-salg overhalet Kinas af 500k enheder, mens Canalys sætte OS forsendelser føre til 200k poker websteder med gratis bonus. Men med den vestlige feriesæsonen nærmer sig, vi kan genvinde de forsendelser, der er bly som strømper, der er fyldt med skinnende nye gadgets poker websteder. Strategy Analytics' Neil Mawston kaldet Kina er et marked, "at ingen hardware leverandør, komponent kaffefaciliteter eller indhold udvikler kan tillade sig at ignorere." Det samme kan siges om online-spil operatører der accepterer paypal.
Ordkløveri side, selv om USA er stadig foran med en næse, den måde bliver alle de tal, der er tendensvisning, det endelige resultat af denne konkurrence er ikke i alvorlig tvivl poker websteder ikke på gamstop. For i det øjeblik, den AMERIKANSKE bevarer føringen i den samlede omsætning, der er genereret fra smartphone salget, som vestlige forbrugere har en tendens til at købe dyrere enheder, som Apple ' s iPhone, i forhold til de billigere Nokia-telefoner, der anvendes af 28% af den Kinesiske smartphone-ejere uhyggelig counter tid slot netflix.