Kortspil Hjem af Spil er at fordoble ned på lys og underholdning i sin nye 20-win linjer online slot, Cops 'n' Robbers Vegas Nætter, nu er tilgængelig for alle B2B-partnere.

Den Østrigske gambling firma Novomatic AG datterselskabets fjerde udgave af den ekstremt populære Cops 'n' Robbers slot serie ser Bert trække på hjælp fra spillere, som han forsøger at være et skridt foran lovgivningen i denne feature-pakket, medium til høj volatilitet 5-hjuls slot. Med Sergent Bell cop hot på hælene, Bert og hans firbenede partner i kriminalitet Bonzo tage Vegas vågelampe med storm i den længe ventede opfølgning på Cops 'n' Robbers Vegas Ferie udgivet i December 2017 psykologiske virkninger af gambling problemer. Vigtige funktioner: I denne iteration, der er fire-hjuls modifikatorer, der alle kommer med sine egne one-of-a-kind træk for at øge gevinsten potentiale.

De omfatter: Derudover, Bert har fire bonusser, der kan være udløst af spillere psykologisk definition af problem spil. De omfatter Finde Bonzo En Knogle, Spotlight Wilds, På flugt, og Dagslys Røverier, og kan gøre det endnu lettere at slippe af sted med byttet hard rock hollywood poker turneringer. Hvad til uret for: I gameplay, Bonus-symboler skal være på hjul 1 og 3, med hjul og 5 beslutte tildelt bonus sammen med individuel bonus-symboler, mens Jokersymboler træder i stedet for alle symboler med undtagelse af scatter Bonus symboler hard rock hollywood slot vindere. Hvad enten det er ekstra spins i Søgelyset Wilds Bonus eller udforskning af det Gyldne Spor i På Kør Bonus, spillerne har rig mulighed for at have et fantastisk Vegas eventyr i Kortspil ' s nye online slot Cops 'n' Robbers™ Vegas Nætter! hard rock lake tahoe slots.