Sand Kina har meddelt, at den vil være fejrer åbningen af sin nye Sands Cotai Central ty til yderligheder ved at have skywalkers krydse 150 meter over jorden mellem ejendommen og den Venetianske hyatt regency lake tahoe poker room.
En rapport fra Macau Business afslører, at to mennesker med en dødsdrift, som hedder Jade Kindar-Martin og hustru Karine Mauffrey, vil krydse 500 meters afstand på en ledning, når den nye resort, der åbner den 11 April hd2590/91 philips lang slot brødrister sort. Gode nyheder for Macau ' s økonomi, som er byens Sammensatte Consumer Price Index – den vigtigste indikator for inflation steg med 5.81% år-til-år i februar. Ifølge en rapport fra Macau Virksomhed, forøgelsen kan henføres til stigende afgifter for måltider købt væk fra hjemmet, samt højere priser for fersk svinekød og benzin hd texas poker gratis download. Statistik og Folketællingen Service afslørede også, for de 12 måneder, der sluttede i februar, er den gennemsnitlige Composite CPI steg med 6.05% fra den foregående periode. Nogle flere gode nyheder til Macau ' s økonomi, som byen har bevaret sin sjette position i den årlige corruption perception ranking fra de Politiske og Økonomiske Risici Rådgivning.
Udgivet i går, placering viser, hvordan Macau fortsat sjette med en grad af 2.85, meget lavere end den 4.68 punkter fået det sidste år, ifølge en pressemeddelelse fra Macau ' s Kommission for Bekæmpelse af Korruption hd sat modtager mit ci slot test. Vurderingen udsigt 10 point som det mest korrupte og en lavere karakter afspejler en bedre integritet situation.

Få de seneste gambling nyheder fra Calvin Ayre hvordan til at vinde i poker minde om wsop.