Efter Adelsons, tidligere 2020 Demokratiske præsidentkandidater Tom Steyer og Mike Bloomberg er andet og det tredje i det politiske donationer siden 1990. Den Adelsons gav $82.58 millioner til Republikanerne i 2016, og er steget til $123.25 millioner i 2018 midterms hvad er den hus kant på ultimate texas hold ' em. Adelson, den 86-årige stifter, formand og CEO af Las Vegas Sands, er det Republikanske partis mest modstandsdygtige donor hvad er den hus kant på slots. Formanden, selvfølgelig, havde en lang historie i gaming industrien, herunder kasinoer i Atlantic City og Indiana.
Den Fertitta milliardærer har, også. Miriam Adelson, har doneret flere penge til føderale politiske kampagner i løbet af de seneste to årtier end nogen anden i Usa. Per den Føderale Valgkommission, Sheldon og Miriam hver doneret $580,600 i februar til Super PAC Trump Sejr roulette en pique hæld barbe.

Så har deres tidligere medarbejder, er UFC Præsident Dana White. I henhold til kampagne finansielle poster, Adelsons har givet $308 millioner i politiske bidrag mellem 1990 og 2020 roulette er et ressort hæld portail.