Mens Boylesports var tippet som sandsynligvis drengene at vinde auktionen, at æren i sidste ende gik til BRITISKE rivaler Betfred og Stan James postgres replication slot already exists.
Boyle sagde, vil det offentlige ikke ville være hans foretrukne løsning, men fremtidige beslutninger på den front kunne være foretaget af andre medlemmer af hans familie. På søndag, den Uafhængige rapporterede, at Boylesports grundlægger og CEO John Boyle har til hensigt at trække sig fra sin administrerende rolle senere i år, og overgangen til en ny rolle som formand for selskabet van der slot transport honselersdijk.
Den 61-årige susan Boyle, der har været administrerende DIREKTØR siden 2012, sagde, at han var "klar til at træde tilbage fra frontlinjen." Boyle, der grundlagde sin virksomhed i 1982 ved at åbne en betting-butik i Armagh, sagde, at han havde nydt håndtering af CEO ' s ansvar for de sidste fem år, men tilstod, at det er "ikke min koncert van der slot. Boyle er også åben for udsigten til at opnå en online-eneste virksomhed, forudsat at det var "den rigtige pasform." Som for hvem vil være førende Boylesports i 12 måneder, Boyle foreslået, ville det sandsynligvis være en person fra familie-ejet virksomhed, selv om det ikke nødvendigvis et familiemedlem. Grundlæggeren af den Irske bookmaker Boylesports har planer om at træde tilbage som administrerende DIREKTØR, og nævne en erstatning fra den familieejede virksomhed transport. Min koncert var detail-og gå ud og finde butikker." På den front, han har været mere end en succes, der har udvidet selskabets Irske detail-udledningen med mere end 10% i de foregående seks måneder, der presser Boylesports' samlede Irske detailhandelen til 231 butikker noordwijkerhout. Boyle har gjort due diligence med virksomheden i løbet af den sidste måned, og han håbede, at Boylesports ville være i drift "mindst 100 butikker i STORBRITANNIEN" inden for de næste 12 måneder van der slot. Boyle sagde, at det altid var hans mål at toppen, der £1b benchmark, og foreslog, at "jeg er tættere på at fordoble den" og "vores næste mål er £10b transport og motorvejen.