Interwetten har opnået brutto gaming vækst i omsætningen på 25% år-til-år til 2019, som skaber €99.5 m ($109.9 m) i indtægter. Som en del af de mest succesfulde regnskabsår i den virksomhed, er 30-årige historie, operatøren så betting indsatser stige til over 2 milliarder euro for første gang, en 30% stigning træ poker tabel med sammenklappelige ben. Den resulterende €99.5 m indtægter oplevede også, at selskabets EBITDA-margin anledning til 22,4%, 64% vækst. Interwetten noter dens resultater er "særligt" på grund af fraværet af en større fodbold begivenhed i kalender.
Dominik Beier sluttede Interwetten i starten af 2019, som den erhvervsdrivende er formand for Bestyrelsen (svarende titel til administrerende DIREKTØR for virksomheden), bliver den yngste i Interwetten ' s historie woodbine casino juleaften timer. At reflektere over sin succesfulde start, Beier sagde: "Dette store år 2019 er resultatet af et fantastisk samarbejde og resultater på tværs af alle virksomhedens afdelinger."Et rekordresultat, uden for Europa eller World Cup, og i lyset af de store lovgivningsmæssige udfordringer, der er, er helt ekstraordinært vogn en roulette hæld chien.
Vores størrelse og struktur, der gør os i stand til at arbejde fleksibelt og hurtigt."For os er det vigtigt at fortsætte med at gå fuld kraft; 2020 er et meget vigtigt år, som vil være præget af det produkt offensiv, em i Fodbold og ekspansion ind i nye regulerede markeder." vogn en roulette hæld kurser.