Få de seneste gambling nyheder fra Calvin Ayre. (Af alle disse operatører, der kun Bet365 og PokerStars ikke har svenske rødder.) Det er værd at bemærke, at mens Svenska Spel online omsætning beløb sig til SEK 1b (DKK 119m) i første halvdel af 2017, samlede omsætning fra ikke-svenske skuespillere' kom til SEK 2.65 b i samme periode, så mens Svenska Spel får mest svenske kunder, de er for det meste lotteri-spiller minnows, mens den andre steder få den ægte svensk fisk omaha holdem nas l oynan r.
Disse spillere med problemer skæv stærkt mand, med 4% af mændene siger, at de havde drukket for meget, mens kun 1% af kvinderne svarede " ja " til dette spørgsmål. Der har været en langsom, men støt fald i antallet af Svenskere, der indrømmer, at gambling i det forløbne år, ifølge den seneste undersøgelse af landets spillemyndighed. Men ingen handling forventes at blive taget til efter September 2018 nationale valg, hvilket betyder ingen egentlige ændringer i markedet indtil begyndelsen af 2019 tidligst omaha holdem poker nas l oynan r.
Kun 3% af de adspurgte indrømmede at have gamblet for meget på et tidspunkt i de seneste år, et tal der har ligget uændret over de seneste fire år hvordan til at bryde ind i slot maskiner. Som for resten af dette skema, er det Beslægtet Koncernens Unibet rangeret højest, om end med blot 3% hvordan til at bringe held i spil. Spørgsmålet havde været under opsejling i flere år med Svenska Spel skyde skylden på medierne for at hjælpe disse internationale rapscallions underbyde sine online-tilbud hvordan til at bryde uafgjort i poker.