Brad Keselowski blev tildelt pole position ved lodtrækning. "NASCAR egner sig perfekt til in-play betting," sagde Warfield. BetGenius, NASCAR ' s data provider for sports betting, har udviklet en race betting produkt, der netop er begyndt at rulle ud til spillere i hele verden hvad er ulovlig gambling betyder. Med live sport på hold i løbet af de seneste to måneder, NASCAR viste virtual med eNASCAR iRacing Invitational Pro-Serien. Med MLB, NBA og NHL resterende ud på et sidespor, og NFL stadig måneder væk, racing-serien er det eneste spil i byen for OS, sport fanatikere hvad er ulovlig gambling uk.
IRacing serie op virkelige drivkræfter mod hinanden stort set texas holdem zynga free chips. "Mængden af data, vi indsamler fra disse biler, der går 200 km / h inches fra hinanden, nogle gange for 400 eller 500 km, efterlader os med en uendelig mængde af spiltyper at forfølge." Warfield siger BetGenius er en gradvis indfasning af de nye spilmuligheder i løbet af de næste måned. Kevin Harvick, der ville gå videre til at vinde på søndag efter 400 miles, startede i No.
Fra her, vil du fortsætte med at se sporten og dens forskellige interessenter hjælpe dem, fritidssko sammen ved at gøre alt, hvad vi kan, for at gøre det produkt og de omkringliggende programmering er relevante for disse afslappede publikum.". Keselowski blev sekund ved +650, og Harvick tredje på +700 texas national pub poker league and lounge.