Canada ' s Pacific Lottery Corporation har meddelt, at selskabet har solgt en licens for sin egen online-lotteri teknologi til Cai Sheng Holding Limited, et datterselskab af Chinalotto Teknologi hvordan du får gratis poker varme chips.
Meddelelsen kommer efter, at virksomheden har undladt at kunne lancere sin mobiltelefon lotteri service som forventet i Vietnam hvordan du får gratis pop slots chips. Selskabet står over for kontrol fra Vietnam embedsmænd med hensyn til den teknologi, der skulle til at gennemføre for den mobile overfladen og i sidste ende blev tvunget til at lukke projektet ned. I et forsøg på at opnå rentabilitet, Canda Pacific Lottery Corporation har nu flyttet det forretningsmæssige fokus til sin egen online-lotteri-teknologi, med yderligere implementering og vedligeholdelse gebyr tjenester.

Dette salg af en licens til Cai Sheng (CSH) er en af dens store bevægelser, da flytte fokus hemmeligheden til black jack. Chinalotto Technology Inc.er den største lotteri teknologi leverandør i folkerepublikken Kina, som er den anden største og hurtigst voksende Lotteri marked i verden, der tegner sig for over DKK 13.6 mia i grov lotteri salget i 2010 skyggen for slot gratis. Aftalen omfatter salg til bruttoprovenu på DKK 1,9 mio sammen med en overdragelse af Hanoi Lotteri kontrakt CSH til en royalty svarende til 10% af deres netto-indtægterne til at være afledt af den løbende drift af Hanoi Aftale i hele den resterende del af den eksisterende Forsyning og Service Kontrakt ("Hanoi kontrakt"). Denne transaktion forventes at bidrage væsentligt til at mindske foreningens nuværende gældsbyrde, og med den opgave, fjerner Corporation fra enhver og alle nuværende eller fremtidige forpligtelser, forpligtelser og ansvar i forhold til driften af den igangværende mobile online lotteri i Hanoi, Vietnam.
PLC håber, at dette nye skift i fokus forventes at lægge fundamentet for muligheden af andre muligheder i fremtiden de syv møder blackjack direction. Få de seneste gambling nyheder fra Calvin Ayre.