Sølv Arv Gruppe har anmodet om en handel i stå fra den Australske Securities Exchange (ASX), som operatøren halvt år $9.9 m tab efterladt sine forpligtelser over sin nuværende aktiver ved $8.8 m billede af poker hands i rækkefølge. Handel standse var fremsat af den integrerede resort operatør, indtil "udgivelse af en meddelelse," med normal handel at genoptage på onsdag eller når meddelelsen er lavet billede af red hot poker anlæg. Sammen med den handel standse, virksomheden har også meddelt sin halve års resultater. Indtægter fra ordinær drift steg med 40% til $11.3 m, med Tiger Palace Resort påbegynder operationer del-at forklare stigningen er planning poker skøn teknik. Men den øgede omsætning blev i stand til at forhindre det halve år tab, som "ekstra omkostninger og afskrivninger, der er forbundet med Tiger Palace Resort påbegyndelse af operationer" har taget deres vejafgift der anvendes til vandfaldet planlægning.
Tab blev forværret af en $1,2 m værdiforringelse af aktiver, der er forårsaget af ubrugte Inspireret Gaming Group og Betstone EGM software licenser. En uafhængig revisors review gennemført af Grant Thornton, sagde: "gruppen afholdt et nettotab på $9,938,000 i løbet af det halve år, der sluttede 30.

juni 2018, og som på denne dato, koncernens kortfristede forpligtelser overskredet sin nuværende aktiver ved $8,842,000."En væsentlig usikkerhed, som kan rejse betydelig tvivl om koncernens evne til at fortsætte som en going concern."Sølv Arv hævder at løse situationen ved at "hæve kapitalen, selv om det er stadig at færdiggøre detaljerne i, hvordan det vil blive opnået."Direktører i selskabet er fortsat overbevist om, at de vil rejse den nødvendige kapital som et resultat af diskussioner med obligationsejerne. I et notat vedrørende årsregnskabet, Sølv Arv sagde: "Den, som Bestyrelsen mener, at gruppen vil være i stand til at fortsætte som en going concern." er point edward casino åbner i dag.