Det vides ikke, lovligt, hvordan forbuddet skal gælde for, da de fleste af virksomhedens bookmakere i Australien, er baseret i andre jurisdiktioner, især i den Nordlige Område winter magic slots indløs kode. "Børn er særligt sårbare over for tiltrækning af gambling på sportslige konkurrencer udført på platformen af video-spil," sagde Rau i en pressemeddelelse er gambling er lovligt i new jersey. Verden bliver mindre og mindre for spillere i det Sydlige Australien, staten regeringen fortsætter med at indføre mere drakoniske gambling foranstaltninger. I sidste uge, Australien ' s anti-gambling krigsherre Sen.

Vi ønsker ikke dem til at blive introduceret til gambling under dække af et spil." I øjeblikket, Northern Territory er den eneste jurisdiktion, som giver mulighed for at satse på eSports. Generelt er anti-gambling lovgivning i Australien, er tvungen mod de udbyder af gambling service, der ikke bruger er gambling er lovligt i new hampshire.
Dette er ikke første gang, at anti-gambling aktivister gøede på US$8 milliarder eSports-industrien. Han citerede regeringens politik på Børn, Teknologi og Spil, som erklærede, at regeringen bør fremme brugen af spil, der er sjovt eller lærerigt ", men til at handle mod aktiviteter, der lokket børn, der er i spil er gambling er lovligt i new mexico. Den sædvanlige gambling skælde hævdede, at det, at børn er "at blive klædt på til gambling" gennem first-person shooter spil som Counter-Strike og Dota, som han beskriver som "utroligt misvisende og vildledende." Få de seneste gambling nyheder fra Calvin Ayre. På trods af at indrømme at der var lidt forskning om den potentielle fare for sådanne spil, Forbruger-og erhvervsministeriet Minister Johannes Rau påpegede, at indførelsen af et forbud mod eSports væddemål med henblik på at beskytte børn fra gambling hvor meget ved casino forhandlere tjener i sydafrika. Forbuddet, ifølge rapporten, faldt sammen med Adelaide ' s hosting af landets største Mario Kart konkurrence på Adelaide Arena.