Men det ser ud til, at mange af dem har måske kun komme tilbage længe nok til at gøre krav på deres penge og forlade – eller at miste det, og aldrig indbetaling igen hvordan til at deponere casino gevinster. Specielt designet til at holde etableret online virksomheder i at konkurrere med de kæmpende mursten-og-mørtel virksomheder, var det en let passere i Nevada hvordan til at slette zynga poker buddies. Det kunne ende med at tage ud på det Amerikanske marked igen, hvis de får chancen er gambling værd quora. Det gør fremtiden for online poker i Usa er meget mere interessant, især hvis Delaware eller New Jersey kan slå Nevada til markedet.

markedet efter UIGEA. 888 er allerede blevet godkendt til partnerskab med Caesars, ejere af World Series of Poker. Caesars allerede har en licens, men 888 havde endnu at blive godkendt er gambling værd d2.
efter sin forlig med det amerikanske justitsministerium er gambling værd reddit. Full Tilt trafik i gennemsnit knap 3.000 cash game spillere i sidste uge, fra lidt under 9,000 den første uge sitet var online igen.