SportingWin, hurtigt voksende online sports betting mærke, søger aktivt investeringer forud for sin nært forestående lancering i regulerede bulgarske marked hvordan får man flere mønter pop slots. Den Malta-licenseret operatør, som er at tilbyde op til €1m i egenkapitalen for investorer, der er ivrige efter at udnytte det enorme potentiale, det ser for erhvervslivet i regulerede markeder over hele Østeuropa. Investeringen vil blive brugt til at sikre, at SportingWin er godt kapitaliserede, og at det kan bygge den nødvendige infrastruktur i Bulgarien for at levere en superior-player-oplevelse.
SportingWin har konstateret, at Bulgarien, som er det vigtigste marked i regionen, og mener, at det vil stige fra en markedsværdi af €300 per år til €500 pr år over de næste fem år. Operatøren er i de sidste faser af at sikre sin licens fra de Nationale Indtægter og bliver kun den femte licenstageren i markedet, når det går live hvordan får man flere mønter på scatter slots.
På vej ind på markedet, SportingWin mener, at det vil hurtigt blive det næststørste mærke, takket være sin avancerede proprietære platform og markedsføring førende kundesupport. SportingWin, som er en del af den Sportslige Gruppe, vil også være de første til at lancere en betting exchange produkt på markedet, gennem spillebørsen. I en nylig rapport, Nielsen værdsat SportingWin brand equity i Bulgarien på €1m hvordan får man flere mønter på monopol slots. Mark Chakravarti, Leder af Investeringer og Bestyrelse Direktør i SportingWin, sagde: "I SportingWin vi har et mærke, platform og produkt, der har alt, hvad det skal lykkes i Bulgarien og videre." "Vi søger investeringer, som vi ønsker at gøre sikker på, at vi er godt kapitaliserede kan installere vores planer om udvidelse effektivt." "Vi ser et enormt potentiale i Bulgarien og andre regulerede markeder, vi har linet op til lanceringen, og tror, at vi vil være i stand til at levere en 13x cash-on-kontante afkast til vores aktionærer inden for tre år." "Vi har allerede haft en betydelig interesse i, at vores finansiering runde, og jeg ser frem til at tale med potentielle investorer ivrige efter at få del i, hvad der vil være en meget vellykket tur til SportingWin." caesars casino app rigtige penge.