OM WORLD SNOOKER er World Snooker er den kommercielle del af den Professionelle Billard & Snooker Forening, det styrende organ for professionel snooker hvad tiden gør nye slots er blevet tilgængelig.
Det er ansvarlig for driften og administrationen af snooker professionelle kredsløb, herunder prestigefyldte placering turneringer som World Championship og UK Championship , samt invitation til arrangementer såsom Masters. Mere information kan findes på www.worldsnooker.com OM SPORTRADAR Sportradar er den globale leder i at forstå og udnytte den magt sport data og digitalt indhold til sine kunder rundt om i verden hvad tiden gør nye sainsburys levering slots åbne. Mere end 1.000 virksomheder i over 80 lande stole på Sportradar data dybde og kvalitet i deres daglige arbejde gevinstgivende spilleautomater på foxwoods. Medier, forlag eller platforme, der søger for at få de hurtigste og mest pålidelige data på World Snooker turneringer bør du kontakte [email protected] gevinstgivende spilleautomater i pechanga.
Administrerende Direktør Gruppen Operationer på Sportradar David Lampitt fortsatte: "Snooker fortsætter med at vokse som en sport med die-hard fans, nye og unge tilhængere og selvfølgelig voksende fanbases i Asien. Partnering med kan lide af International Tennis Federation (ITF), National Football League (NFL) og National Basketball Association (NBA), som deres officielle data partner, vi har leveret mange rettighedshavere med de værktøjer og services til at låse op for den fulde magt og indflydelse på deres data gevinstgivende spilleautomater på mohegan sun. Vi taler om partnerskab, World Snooker Formand Barry Hearn sagde: "Vi startede vores forhold med Sportradar tilbage i 2010, og vi er altid blevet imponeret over den måde, de havebrought nye ideer, vækst og værdi til World Snooker. Med hovedsæde i Schweiz, Sportradar har kontorer i 34 andre byer og beskæftiger over 1.800 erfarne medarbejdere på verdensplan spille gratis blackjack uden at registrere. I en multi-årig forlængelse underskrevet i dag, Sportradar, som er den officielle data partner for en lang række af de andre store sportsgrene rigtige ejere rundt omkring i verden, herunder NFL, NBA, ITF og ESL, vil fortsætte med at forvalte officielle data fra de førende snooker events for at nå ud til fans på tværs af enheder, platforme og lande.