UK National Lotteri operatør Camelot har udgivet en rettelse til sin tidligere vakkelvorn mobile app efter næsten en måned af nedetid texas holdem poker casino near me. Mandag, Camelot UK Lotteri Ltd har udstedt en erklæring siger det havde udgivet en ny version af sin Nationale Lotteri mobile app til iOS, og lovede, at en ny Android-version var "ved at blive testet og kommer snart." Erklæring (kan ses her) indeholder instruktioner om, hvordan du henter og installerer den nye app. Camelot blev tvunget til at trække sin iOS-og Android-apps i slutningen af oktober, efter at kunderne rapporterede, at både manuel indtastning billet og QR scanner resultat-kontrol funktioner var forkert at informere spillerne, at deres billetter var tabere, når det modsatte var tilfældet.
Camelot var kommet under udbredt offentlig kritik, for efter sigende at ignorere mange brugere klager i over en uge, før endelig at indrømme, at fejlen lå med sin egen teknologi. Mandag budskab forsøgte at berolige lotteri spillere, der, ud over Camelot ' s "sædvanlige strenge test" – som er udført så smukt den sidste tid – den nye iOS app havde været "uafhængigt kontrolleret for ekstra tryghed." (Stadig, får man den forstand, at det Nationale Lotteri logo krydsede fingre har taget på ekstra betydning.) Mobile star performer of Camelot ' s finanspolitiske H1 resultater, som blev frigivet i sidste uge letra de poker face traducida.
Samtidig med at den samlede Nationale Lotteri salget er faldet mere end 6% i de seks måneder, der sluttede den 24 September, mobile salg, blev op til 13.5%. Camelot 's erklæring afvist at give nogen vejledning om, hvordan H2' s mobile tal kan være påvirket af den måned lange app lukning, men man forestiller sig den virkning, vil være betydelig. I mellemtiden, Camelot fortsætter med at rådgive spillerne til at kontakte selskabet, hvis de tror, at de kan have smidt væk billetter app fortalte dem, at der blev tabere i de to uger, der spænder oktober 13-26 letra de poker face de lady gaga. Men spillere, der skal handle, før 5pm på November 30 for at få deres krav i betragtning, i overensstemmelse med Camelot ' s politik om en 30-dages vindue for mistede, stjålne eller ødelagte billetter. Få de seneste gambling nyheder fra Calvin Ayre letra de poker face glee.