Matt Ryan Atlanta Falcons vandt NFL MVP i sidste sæson, selv om han hovedet ind i år i håb om at glemme alt om, at ødelæggende Super Bowl sammenbrud. Både Brady og Rodgers er i front for at vinde NFL MVP ærer denne sæson, og hver af dem har tidligere vundet prisen to gange. Brady endte med at vinde MVP i Super Bowl efter at have afsluttet 43-af-62 passerer for 466 yards og to touchdowns poker odds qq mod ak.

Som New England, Green Bay og Atlanta, Seattle, Pittsburgh Oakland også vil alle være at tælle på MVP kandidater på quarterback til at give dem en chance for at vinde Vince Lombardi-Trofæet. For Rodgers, han spillede som ligaens MVP i anden halvdel af sidste år, hvilket førte Green Bay til seks sejre til at lukke den regulære sæson efterfulgt af en forstyrret af top-seedede Dallas Cowboys i den Udskilte Runde af NFC championship witcher 3 hurtige slot olie. Falcons er bundet som +1200 fjerde valg til at vinde Super Bowl 52 sammen med Seattle Seahawks og Pittsburgh Steelers, og de bliver nødt til at komme over, at hårde tab for at gentage, som champs i NFC South, og konferencen som helhed witcher 3 skill slot mod. Rodgers skal hans holdkammerater til at holde sig sund på begge sider af bolden i år for at have en chance for at vinde sit andet Super Bowl witcher 3 sølv sværd slot tomme.
Russell Wilson af Seahawks, Ben Roethlisberger af Steelers og Derek Carr af Raiders ved, at en af nøglerne er hjem-felt fordel, så tjener den bedste rekord i deres respektive konferencer kunne være den forskel mano a mano poker otra ronda-en vivo. Odds venligst udlånt af OddsShark.com Dette er baseret på deres fremtidige odds for at vinde store spil, med Patriots, der er angivet som +325 favoritter (bet $100 for at vinde $325) at gentage efterfulgt af Packers på +800. Det Seahawks og Steelers er to andre top-kandidater til at holde øje med, om der ud over Oakland Raiders, der er de +1000 tredje valg til at vinde Super Bowl 52.