"Vi er seriøse om at gennemføre Præsident Duterte' s direktiv for at stemple ud af, illegal online gambling," PAGCOR formand Andrea Domingo fortalte reportere.
En fælles scenario for en ulovlig drift er til at drive ud af et hjem eller lejlighed enhed, typisk med tidligere ansatte legitime virksomheder, og ofte med papirløse udlændinge. Taskforcen forventes at undersøge transaktioner, udveksle oplysninger indbyrdes, og bruge disse oplysninger til bedre at organisere overvågning, husundersøgelser, arrestationer og retsforfølgning mano a mano poker lokillo. Arbejdet i task force i at lukke disse virksomheder ned, har været kompliceret af Duterte inkonsekvent holdning til Kinesiske udokumenterede indvandrere, som han har for nylig argumenteret for at give dem bødefritagelse, hvis fanget, af frygt for Kinesiske repressalier på indvandrere fra Filippinerne. De gør det med Præsident Rodrigo Duterte velsignelse, som han ganske vist hader gambling mano a mano poker otra ronda. Uanset om, PAGCOR, er at trykke på med deres task force. Dette skyldes til dels en for nylig koordineret tværfagligt task force, med PAGCOR og den Filippinske Nationale Politi (PNP), som har målrettet og hærgede operationer, der mistænkes for at kører ulovligt.
Før agenturet overtog licensing international outfits, at de nettede PHP56 million (DKK 1,07 millioner) i indtægter download zynga poker gratis. De meddelte, at den Marts 21, at de vil gå fremad i koncert med PNP, National Bureau of Investigation, Bureau of Immigration, og Kontoret for it-kriminalitet for at bekæmpe ulovlig online gaming aktiviteter i landet. En bidragyder ved ASEAN-Gaming Summit 2019 roste dette initiativ, der konstaterer, at Filippinerne er en stor hjælp, at juridiske virksomheder, der er hæmmet af love over hele verden, ved at bekæmpe sort markedsoperationer download zynga poker mod apk.