G2E gæster blev inviteret til at tage en ekskursion til den nye facilitet i løbet af showet. På fredag, virksomhedens 93-årige grundlægger, Len Ainsworth, var dømt til at være på hånden til Gov hvad er pointen i craps. Den samme organisation, også hædret et navn, velkendt for dem, der har læst Inde Gaming i løbet af de år, tidligere klummeskribent Howard Stutz, der blev præsenteret af Peter Mead Memorial Award Ære Ekspertisecentre i Gaming Media og Kommunikation. hvad er flertalsformen af casino.
Og hvem er bedre at gøre det end at to Englændere, da Europa har gjort det i årevis?David Forrest er professor i økonomi ved University of Liverpool, mens Rick Parry har været en mangeårig konsulent til fodbold ligaer i hele verden på at beskytte integriteten af spil og samtidig medvirke til at udvikle strategier på spil foran. Det er let at blive distraheret på handel-show gulv af Global Gaming Expo, fordi det er ligesom en kæmpe karneval — klokker, fløjter, lyse lys, produkt hawkers, berømtheder og smukke mennesker i prisen hvad er pointen i udvidelsesporte.
Den store fare, de siger, er, at på det sorte marked gambling ville blomstre, medmindre den føderale regering hævder sig selv konvertere token slot maskine til at kvartaler. I Oregon, Montana og Delaware, former af parlay væddemål er lovlige. Underholdende teknologi var forside og center på gulvet, og det er svært at gå galt, når du har Vanna White, Suppen Nazistiske, Penn & Teller og Shaquille O ' Neal hilsen mennesker under ét tag. Den rapport, Skov-og Parry forberedt sammenligner U konvertere william hill poker point.
Mens gaming association er optimistisk, at det kan presse på for et forslag inden for tre til fem år, paneldeltagere på G2E sessioner advaret om, at det kunne blive en lang rejse og ikke at forvente nogen umiddelbar forskel, når makeup af Senatet og repræsentanternes Hus, og formandskabet vil ændre.