Disse bekymringer fik ekstra fortjeneste, når en meningsmåling fra Siena højere Læreanstalt fandt, at støtte til afstemning folkeafstemningen steg med ni procentpoint, når den positive sprog var i prisen, i forhold til når der er mere neutralt sprog havde været anvendt køb 4 slot rustning ffx. Dog Snyder og andre sagde, at det sprog, der bliver brugt var urimelig. Dette vindue begyndte på August 19 – eller muligvis August 23, ifølge Snyder, selv om det ville have gjort en lille forskel – og den udfordring var ikke lavet indtil 1 oktober.
Platkin, der har fundet den juridiske udfordring at være "alt for tidligt og mangler i juridisk fortjeneste." Det var et stort slag for modstandere af den foranstaltning, der havde håbet, at de kunne forsinke en afstemning, eller i det mindste ændre formuleringen, der ville stå på stemmesedlen knapper på en spilleautomat. På stemmesedlen foranstaltningen vil blive beskrevet som "at fremme beskæftigelsen, øge støtten til skolerne, og som tillader lokale regeringer til at lavere ejendomsskatter." Det var det sprog, der var blevet godkendt af Staten Bestyrelse Valg i juli, som hørte med Guvernør Andrew Cuomo til håndværk foranstaltningen craps købe 4 og 10. Retfærdighed Platkin afviste disse krav, selv om. Men Snyder siger, at han ikke er færdig endnu. Sagen blev bragt op af Brooklyn konkurs advokat Eric J craps køb 6 og 8.
Han har planer om at søge nødhjælp fra appelinstans domstole, og påpeger, at Bestyrelsen for Valget havde mulighed for at bruge en tidligere version af den folkeafstemning, der er foreslået af staten advokat generalens kontor, der ikke omfatter "advocacy sprog." "Ignorerer den attorney general' s anbefaling, at Bestyrelsen på Valg ændret neutralt formuleret casino ændring ved tilføjelse af sprog for at få vælgernes støtte," Snyder fortalte New York Times.