Det nye site kan findes her: www.gambling.com/us roulette puntare su tutti jeg numeri.
Den Gambling.com USA site tilbyder gaming industrien nyheder og online produkt anmeldelser med særlig fokus på det hurtigt skiftende OS gambling forordninger. Koncernens udgivelse aktiver omfatter de førende iGaming industrien portal, Gambling.com® samt CasinoSource℠ række portaler, blandt mange others roulette jernbane garage døren. Gruppen udgiver hjemmesider, der tilbyder sammenligninger og anmeldelser af online gambling websteder i 14 nationale markeder i 8 sprog. I modsætning til andre Gambling.com websteder, sports betting ikke i øjeblikket har den AMERIKANSKE version af sitet, som det er fortsat ulovligt i landet.

Chief Operating Officer for Gambling.com Gruppen Kevin McCrystle sagde "Gambling.com amerikas forenede stater er en fremragende tilføjelse til vores portefølje af lokaliserede steder og vil give en funktionel og unikt Amerikansk oplevelse for brugere, der ønsker at finde top kvalitet gambling produkter og bonusser i Usa". Få de seneste gambling nyheder fra Calvin Ayre roulette for at måle afstanden.

Charles Gillespie, Administrerende direktør for Gruppen, anført på webstedet udgivelse: "Der er stor spænding i organisationen om udgivelsen af Gambling.com for det Amerikanske marked, da dette selskab blev grundlagt af Amerikanerne, og der er flere Amerikanere på ledelsen end nogen anden nationalitet 21 black jack problema de las puertas. Grundlagt i 2006 har gruppen over 55 medarbejdere og opererer fra kontorer i Dublin, Tampa, Monaco og Malta 21 black jack pelicula wikipedia.
Med et indledende fokus på New Jersey, den nye site version vil dække reguleret online gambling fra alle USA ' s stater i fremtiden. 2018 vil blive et spændende år med den kommende dom fra Højesteret om PASPA, som, hvis den går ind i New Jersey, kan resultere i omfattende legalisering af online sports betting." Afsløringen af det Amerikanske websted, følger udgivelsen af andre lokaliserede steder i løbet af 2017, der så nye versioner af Gambling.com udgivet i Sverige, Norge, Finland, Canada, New Zealand, Australien og Irland 21 black jack relacion matematicas.