Wynn Interactive har trukket deres interesse i at få en online gambling licens, i staten New Jersey; en bevægelse, der er blevet godkendt af den Opdeling af Gaming Enforcement. Som en global betalinger udbyder, PayPal ' s mål er at give folk, sikre og enkle måder at betale for de ting, de ønsker, så længe vi kan overholde gældende love." Det er gode nyheder for billedet af online gambling i U.
vil nærme sig PayPal til at blive godkendt som en købmand. I de tidlige år af PayPal, de var ved at miste millioner på grund af svig og næsten gik ud af markedet fuldt hus i poker dice. før 2003 fusion med eBay bragt denne i forhold til en gysende standse fuldt hus i poker betyder.
Få de seneste gambling nyheder fra Calvin Ayre PayPal fortsætte deres U. Få de seneste gambling nyheder fra Calvin Ayre. At partner op med online gambling virksomheder er et sikkert tegn på, at de mener, at det er en sikker og effektiv miljø fra at gøre forretninger med, for ikke at nævne den potentielle indtægt kilde, som den mener, det kan blive fuldt hus i spansk poker.
For en uge siden vores helt egen Peter Amsel afhentet, at PayPal var stille og roligt indgået en aftale med WSOP.com at tilbyde deres services via deres Nevada-baserede online-enheder, og deres New Jersey baserede operationer er også blevet tilføjet til den aftale. Det synes uundgåeligt, at når PayPal har gennemfører det pilotprojekt, som de andre store online gambling brands i U legender casino buffet telefonnummer. PayPal var engang det største online betaling processor for online gambling i U.