Remote Gambling Association (RGA) er på udkig efter eventuelle ændringer til den BRITISKE gambling at være bæredygtig for alle engagement.
Det blev afsløret i pressen i weekenden, at regeringen vil foretage ændringer i landets gambling love og stramme huller, der udnyttes af de selskaber, der ikke er baseret i den UK online poker for rigtige penge. Clive Hawkswood, administrerende direktør for RGA, kommenterede: "Nu, at Regeringen har bekræftet, at dens intentioner, vi har til hensigt at spille en konstruktiv rolle i processen for at sikre, at nye lovgivningsmæssige og skattemæssige regler vil give et miljø, hvor Regeringens mål kan nås, hvor industrien kan lykkes kommercielt i den globale online gambling markedet, og hvor forbrugernes interesser fortsætte med at være ordentligt sikret." De RGA repræsenterer en række af verdens licens og er opført remote gambling operatører og er forståeligt nok interesseret i nyheden, at det forenede KONGERIGE er ved at ændre det op. Hawkswood også tilføjet, "Det vigtigste spillere i UK online gambling markedet er overvejende baseret offshore, men de, der allerede overholder høje forskriftsmæssige standarder, som er sammenlignelige med dem i Storbritannien online poker for penge med venner.
Forordning af Gambling Commission derfor har ingen frygt for vores medlemmer, men et betydeligt højere skattetryk, der kunne føre til en reduktion i værdi og valgmuligheder for forbrugerne helt sikkert ikke gratis online poker turnering. Det er derfor klart afgørende, at alle nye reguleringsordning, der er suppleret af en retfærdig og bæredygtig finanspolitiske regime online poker-turnering i schweiz.
Vi ser frem til at arbejde med DCMS, HM Treasury, og Gambling Kommissionen til at sikre, at alle disse problemer kan imødegås." Som vi sagde i går, og vil blive ved med at gentage, kun den kloge vil lykkes, hvis ændringer er sat på plads online poker turnering. Det vil vise, hvor vigtige de licenser, der er for fremtiden for iGaming industrien i STORBRITANNIEN. Få de seneste gambling nyheder fra Calvin Ayre 1st runde i nfl-slot penge.