OPDATERING: Sent torsdag, the Telegraph rapporterede, at Bwin.party ' s bestyrelse havde besluttet at anbefale GVC £1.1 b bud efter et møde for at diskutere den konkurrerende tilbud kan du blive udelukket fra en casino for at vinde. Som Bwin.party ' s bestyrelse mødes for at overveje sin nyeste erhvervelse tilbud, de buldre mellem konkurrerende tilbudsgivere, 888 Holdings og GVC Holdings eskalerer til WWE-niveau smackdowns. På Fredag, Bwin.party s bestyrelse insisterede på, at det var opretholde sin anbefaling til at acceptere 888's bud tilbud, på trods af GVC har afgivet et bud værd betydeligt flere penge kan du få arresteret for gambling. Tirsdag, 888 fremlagde en revideret bud, som efter sigende boostet sit tilbud om at 115p per aktie, 10p mere end de tidligere bud, men stadig et godt stykke under GVC er 130p tilbud. Før modtagelsen af 888 reviderede bud, Bwin.partiet blev efter sigende overvejer at vende kursus og anbefaler GVC ' s bud, men trak sig efter 888 nyeste tilbud.

Uanset hvilken aftale værdi, Bwin.party ' s bestyrelse er tilsyneladende af den overbevisning, at 888 ville være et bedre og mindre risikofyldte passer til Bwin.part, der er baseret på GVC er større eksponering for gråt - og sort-markeder som er under 21. I løbet af weekenden, GVC formand Lee Feldman fortalte The Times, at hans firma var "ikke er parat til at gå væk" fra sine udøvelse af Bwin.part, og beholdt den mulighed for omgåelse af Bwin.party ' s bestyrelse, og som tager GVC-sagen direkte til aktionærerne hvad betyder filtet betyder i poker. Baseret på den overbevisning, at det har gjort en overlegen bid og havde en bedre drift track record" end 888, Feldman sagde GVC ikke se, vil fjendtligt som "nødvendigt lige nu", men sagde, at GVC "ikke ville udelukke enhver strategi." I svar, de normalt adstadig 888 blev tvunget til at sin retoriske spil. På torsdag, eGaming Review offentliggjorde et interview med 888 COO Itai Frieberger (billedet), der undrede sig over, hvorfor GVC var "at være så aggressiv," fortsatte derefter med at kalde GVC er fjendtlig overtagelse tale "crazy" og advarede om, at Bwin.party ' s bestyrelse "er nødt til at være forsigtig med, hvad de ønsker, fordi de bare kan få det med GVC." Frieberger insisterede på, at 888 var "større og mere varieret end GVC" og havde en bedre strategi for at integrere de to virksomheder hvad betyder fade betyder i spil.
Midlertidigt at glemme, hvem fjenden var, Frieberger sagde, at når det kom til Bwin.party "det er ikke nok bare at udskifte ledelsen; du er nødt til at gøre noget drastisk." Ekko følelser, der besiddes af hele branchen, Frieberger sagde budgivning krig havde været "en meget usædvanlig proces, og det skal ende." Så Frieberger klatrede op på toppen turnbuckle og leverede en flying elbow til Feldman ' s hoved, hvorefter han rullede tilbage på hans fødder, skruet op i sine kufferter og brølede: "Kan du lugte, hvad Itai er madlavning?" Få de seneste gambling nyheder fra Calvin Ayre hvad betyder ekspansion slot betyder.