Tidligere i denne måned, vi har hørt, at FTP ' s Dublin-baserede tech arm Pocket Konger var med ansættelse af nye medarbejdere, hvilket tyder på virkelige fremskridt, der er gjort i de tre-vejs aktiv erhvervelse forhandlinger mellem FTP, US Department of Justice, og fransk hvid-knight investorer Groupe Bernard Tapie (GBT). For dem, der ikke i know, den skøre ISPT begrebet indebærer, at titusinder af poker spillere, der samler i en sport stadion for at spille mod hinanden på tablet-style-enheder til en multi-million gevinst. Den 1 Maj dato for detaljer kan være væsentlig i og med, at Laurent Tapie har tidligere udtalt, at en online satellit turneringer vil blive brugt til at kvalificere sig til ISPT bedste poker websites rigtige penge.
Brugere der har indtastet deres info på ISPT stedet blev præsenteret med en skærm billede af, øh, noget, der ligner Emerald City med ledsagende tekst, der tyder på, 30k spillere vil være på hånden for debut event i London ' s Wembley Stadium (dato stadig TBA) bedste poker websteder med venner. Hvis så, godt spillet, hr... Få de seneste gambling nyheder fra Calvin Ayre dicas para jogar torneio de poker online.
(Bare for sjov på det sidste.) Endelig, spansk poker site Poker-Red.com rapporterede, at yderligere oplysninger om GBT-kontrolleret International Stadiums Poker Tour (ISPT), er at blive afsløret på den 1 Maj dicas para jogar poker texas holdem. Og en tredje 2+2 plakat (GrassyKnoll63) fandt Bernard Tapie ' s fingeraftryk på en russisk-made bolt-action riffel i Dealey Plaza i Dallas dicas para jogar roleta gøre casino. Mere for nylig, et par diehard FTP kunder, der har lavet en selvstændig flagellating ritual for at logge ind på hjemmesiden hver dag rapporterede at blive præsenteret med en meddelelse, der beder dem om at opgradere deres software til en nummereret udgivelse tyder en nyere årgang.

På trods af Full Tilt Poker 's selv-injektion dosis af finansielle formaldehyd et år siden, gik rygter om at fortsætte med at cirkulere, at FTP' s tæer er trækninger. Så vil 2+2 publikum endelig få de nyheder, de har håbet for den Maj 1? Helt ærligt, vi tror, at dette er alt venstreorienteret fransk plot at gøre højreorienterede AMERIKANSKE poker spillere fejre en international trade-unionistiske ferie.