Lam-affære, der kom til at dominere i December overskrifter, efter at han blev beskyldt for at have forsøgt at bestikke Filippinske embedsmænd, herunder chefen for PAGCOR, for at tillade fortsat drift af hans uautoriseret online-forretning, mens hans POGO licens ikke var afsluttet bedste poker turneringer i europa. Hvis Canadas Amaya Gaming var en hockey team, kommentatorer vil sige deres sæson blev ødelagt af 'kontor distraktioner.' På trods af Amaya ' s flagskib PokerStars brand at gøre sin triumferende tilbage til AMERIKANSKE kyster og fortsatte fremskridt i at sprede ud over sin rene poker rødder, Amaya overskrifterne var domineret af påstandene om ulovlig insiderhandel og famlende forsøg på erhvervelse og privatisering tændt barreaux smidig geant casino. Da den internationale online gambling sites med licens fra Cagayan Økonomiske Zone Myndighed (CEZA) ikke tage handling fra Filippinske borgere, de mente, at det var business as usual tændt bebe bois avec roulette.

Samme måned, William Hill OS blev den første Nevada-licenseret bookmaker til at tilbyde eSports væddemål-og online betting grundpillerne Pinnacle meddelte i December, at dens eSports væddemål tæller havde mere end fordoblet i 2016. Efter påstandene, Baazov tog orlov fra Amaya, før fratræder som administrerende DIREKTØR i August, med Rafi Ashkenazi-forudsat, at den ledende exec ' s rolle.

Men Senatet valgt ikke at afholde en afstemning om spørgsmålet, dels på grund af online-det er bare en del af en samlet gaming foranstaltning, er der visse aspekter, som er endnu mere splittende end online gambling tændte en barreau avec roulette.