mbrose Shu Fai, administrerende direktør for SJM Holdings, fortalte Kinesisk-sprogede medier Hong Kong Økonomiske Tidende, vedrørende Kinesiske Nye År: "Det er meget sandsynligt, at det daglige [gaming indtægter af] MOP300 millioner [DKK 37.6 millioner] kan stadig nås," men tilføjede, at for at nå MOP400 millioner dagligt i løbet af den seneste ferie "vil blive det, tror jeg, meget svært".kønt i de seneste uger, nogle myndigheder i Kina havde opfordret borgerne til ikke at rejse uden for deres eget område under Kinesisk nytår, for at modvirke risikoen for spredning Covid-19, SJM Holdings " Hr.

Så bemærkes, at der ikke havde været en "ny" runde af Covid-19 udbrud i Kina. Som fastlandet forbrugerne havde været ikke været i stand til at rejse meget ud over fastlandet, "så længe", ville de "ønsker at komme" til Macau, foreslog den udøvende magt.ore for nylig, antallet af fastlandet tilfælde var faldet "fra hundredvis af de teenagere," sagde Hr gratis slots kun for sjov.

Coughlan på opkaldet gratis slots online med bonus features. #8220;Der er meget positive. Men det har påvirket booking cyklus for det Kinesiske nytår.

Vi har en masse spiller stadig interesse i det Kinesiske nytår gratis slots online med bonus. Vi har en række af vores større spillere at reservere suiter og villaer, og de vil potentielt også rejse," bemærkede Wynn Macau Ltd formand.ilfred Wong Ying Wai, formand for Macau operatør Sands China Ltd, fortalte Hong Kong Økonomiske Tidende den kommende ferie kan ikke være "så stille som markedet havde forventet".e erkendt, at der siden midten af januar, hans firma havde set "stigende aflysninger" af hotel værelse bookinger for det Kinesiske nytår, men det havde også modtaget nogle friske bookinger fra fastlandet turister.acau 's VIP-gaming ydeevne under Kinesisk nytår kan stadig blive ramt – for bedre eller værre – af nogen ny udvikling i Kina' s Covid-19 situation og effekten af disse på sin visum-udstedelse politikker for Macau-bundet turister , Hr gratis mønter for cashman casino iphone.
Chau blev citeret af Hong Kong Economic Journal, så at sige.n fredag den Kinesiske myndigheder sagde, at de var til at optrappe indsatsen mod grænseoverskridende gambling".rokerage JP Morgan Securities (Asia) Ltd sagde, at i dag, der ikke tror, at det var specifikt rettet mod Macau, men det ville i sandsynlighed ikke gøre arbejdet i Macau junkets lettere i fremtiden..