acau vil se i 2020 i de første år-til-år fald, da 2015 i byens årlige besøgende ankomst stemmer overens med fuld-år figur, der forventes at være på under 6 millioner, sagde onsdag, Maria Helena de Senna Fernandes, direktør for Macao Regering Turisme Kontor (MGTO) hon dah casino job åbninger. Omkring halvdelen af de, der stemmer overens blev indspillet i januar, med lige over 2,8 millioner besøgende ankomster i åbningen måned dette år.

Jeg tror ikke, at vi vil nå op på 6 millioner [besøgende ankomster] dette år," Ms Senna Fernandes (billedet) fortalte reportere på sidelinjen af den Globale Turisme Økonomi Forum hvad de betaler for " 0 " roulette. Den MGTO direktør sagde 2020 havde været en "meget vanskeligt" for turisme, handel, på grund af restriktioner for at dæmme op for den Covid-19 pandemi.acau modtaget mere end 39.4 millioner turister i 2019, en næsten 10-procent stigning på 35.8-millioner besøgende ankomster optaget i 2018, ifølge officielle data.s Senna Fernandes sagde MGTO var ikke forventer et højdepunkt i antallet af besøgende ankomster i denne måned, som i December ferieperioden er ikke en "high rejser periode" i Kina hvad betaler black jack.

Lige nu, det eneste marked, som vi kan arbejde på, er fastlandet Kina, og det Jul [ferie] er ikke en periode med høj rejser i Kina," sagde turisme chef hvor mange penge er en professionel poker spiller. "Vi forventer ikke, at et meget højt antal af bookinger," tilføjede hun..