I Indien, regeringens officielle panel har efter sigende anbefales, at det land, over 1.32 millioner mennesker indføre en ensartet varer og tjenesteydelser afgiften på alle lotteri produkter uanset om disse ledes og ejes af staten eller private organisationer. Dual-rate skat kort: Ifølge en mandag rapport fra Det Økonomiske Tider avis, den uafhængige instans, der består af finansministrene fra hele landet var bestilt af Varer og Tjenesteydelser Skat Råd i sidste måned og har til opgave at undersøge mulige reformer til Indien ' s eksisterende dobbelt-sats skattesystem om lotterier ou acheter jeu de poker. Den otte-medlem af gruppen havde været baseret i New Delhi og var desuden angiveligt bedt om at se ind håndhævelse spørgsmål som muligt reformer, der kan bidrage til yderligere at bekæmpe skatteunddragelse ou acheter mallette de poker.
Retfærdighed bekymringer: avis rapporterede, at lotteri produkter, der sælges via ikke-statslige organisationer i Indien er i øjeblikket ramt med en 28% varer og tjenesteydelser skat, selv om deres statslige kolleger medføre en pligt til kun 12% bosch lang slot brødrister tat6a803 comfortline (rustfrit stål / sort) tat6a803. Denne forskel har angiveligt vakt kritik fra private forhandlere bekymret for, at det krænker de Varer og Tjenesteydelser Skat Rådets formelle mandat til indførelse af ensartede priser for skat og kan i sidste ende føre til at de bliver tvunget ud af business bosch lang slot brødrister hvid.

Ingen endelige beslutning: Den Økonomiske Times rapporterede, at panelet har nu rådes de Varer og Tjenesteydelser, skatterådet, at Indien skulle fastsætte en ensartet skattesats for både private og statslige lotterier i enten 18% eller 28% bosch ovn van halen slot. Den statslige instans, som efterfølgende er grund til at overveje, om institut for dette forslag i løbet af sin 33-møde på onsdag, men er angiveligt siges at have afbrudt det-sammen uden at have indgået en ultimative dom. cocotte minutters chez geant casino.