Swansea MP, Carolyn Harris har advaret om, at faste odds maskiner i bookmakere er farlige, og regeringen bør overveje deres brug goonies slot one eyed willy. "Jeg er også interesserede i at modtage dokumentation for effektiviteten af det sociale ansvar foranstaltninger på tværs af industri, herunder krav omkring gambling reklame asda. Malcolm George af Sammenslutningen af Britiske Bookmakere (ABB) siger, at industrien accepterer og glæder sig over, at endnu en gennemgang af de maskiner, med angivelse af: "Det er meget nemt for anti-gambling lobbyen til at gøre en stærk falske påstande om branchen." Han hævder, det er den mest stærkt reguleret industri på high street, med de ansatte i butikken, der er uddannet til at hjælpe kunder, der kan have problemer: "Den vifte af foranstaltninger, vi har på vores maskiner, i modsætning til dem i kasinoer, er meget effektiv og giver os mulighed for at identificere mennesker, der er ved at komme i problemer med deres spil levering online slots for sårbare. Mens bookmakerne er begrænset til fire maskiner per butik, hævder hun spillet gør en "fænomenal" mængden af penge til bookmaker. hver 20 sekunder, der er £300 hvert minut." Sport minister, Tracey Crouch har gået et stykke vej til et ekko af disse bekymringer, kommenterer: "I lanceringen af denne anmeldelse, jeg søger at sikre, at vi har den rigtige balance mellem en sektor, der kan vokse og bidrage til økonomien, og en, der er socialt ansvarlige og gøre alt, hvad den kan for at beskytte forbrugere og samfund, herunder dem, der er bare om at styre asda. "Disse maskiner har været i butikker i femten år, der har været anmeldelser, og når de beviser, der er sat i foran af regeringen, at de kommer til samme konklusion: det er helt rigtigt, at de skal være der.".
til £2. "Dette vil omfatte et nærmere kig på spørgsmålet om sub-kategori B2 gaming maskiner og specifikke bekymringer om den skade, de forvolder, være, at spillerne selv eller det lokale samfund, hvori de er placeret levering online slots til rådighed.

MP, der er formand for den parlamentariske gruppe, udtaler: "Disse maskiner er i stand til at tage 100 kr asda. Aktivister har længe opfordret til, at den maksimale indsatser på gaming maskiner, der findes i betting-butikker, der også er kendt som Faste Odds Terminaler, til at være reduceret fra 100 kr.
"Jeg er interesseret i at gennemgå beviser på tværs af alle typer af spilleautomater, der kigger på, om indsatsen og prisen grænser, der er fastsat i lovgivningen, og reglerne om, hvor disse maskiner kan spilles er rigtige levering online slots ledighed.