London, 28 februar 2018 – Mere end 100 sports betting affiliate iværksættere vil være deltager i Affiliate Insider Bootcamp kører sammen næste måned Væddemål på Fodbold-konference poker hænder sandsynligheden for at vinde. Afholdt på Stamford Bridge i bare tre uger på 21 Marts, den første udgave bootcamp begivenhed designet til at hjælpe partnere i sportsvæddemål industri vækst hack og få ekspert viden omkring digital vækst har også tiltrukket sponsorat fra centrale affiliate marketing mærker som: Paysafe Indkomst Adgang, Buffalo Partnere og Intertops. Lineup af foredragsholdere har udvidet til at omfatte de kan lide af Sarah Sangster (Sangster Digital), Martin Calvert (BlueClaw), Andrew Edwards (Madabout poker hænder pre-flop. Media), Marcos Oliveira (Smart Reklame), Per Wolf (Forenede Partnere) , Mark McGuiness (Betolimp) , Mathew Symmonds (Predictz) og Nick Garner (Rize odds. Digital) for blot at nævne et par stykker poker hænder per time live vs online. Bertan Baytekin, Grundlægger af ProTipster.com, forklarer, hvorfor han gør det tur til Stamford Bridge for at deltage i årets Affiliate Insider Bootcamp: "affiliate industrien er under hastig forandring, og det er vigtigt at være på toppen af spillet for at overleve. Affiliate Insidere Bootcamp giver en dybde af indhold, der vil give os mulighed for at opdaterer jævnligt vores taktiske værktøjskasse, så vi er fortsat en førende virksomhed på dette marked." Robert Miller, Administrerende Direktør i Buffalo Partnere, udtaler: "Affiliate Insider har bidraget til at skabe en platform for os til at promovere vores nyheder, kampagner og indhold direkte til en bred vifte af samarbejdspartnere, som hjælper os til at udvide vores brand ud over den almindelige industri arrangementer og publikationer." Sharon McFarlane, administrerende DIREKTØR for Crystal Indhold, der sagde: "Affiliate Insider' s Bootcamp og AffiliateFEST begivenheder, der er af afgørende betydning for affiliate-branchen, fordi det bringer en dybde af indhold direkte til partnere for at hjælpe dem med at lære om de nyeste digitale tendenser og muligheder for vækst, på tværs af alle iGaming brancher online gambling market in the us.

Associerede selskaber at få adgang til disse begivenheder får en konkurrencefordel og en plan for støtte til vækst hacke deres virksomhed via personlige netværk med leverandører, der bare ikke er til rådighed ved større begivenheder i branchen." Sammen med en enestående adgang til høj-niveau indsigt i affiliate og sportsvæddemål industri beslutningstagere, #AIBOOTCAMP2018 vil deltagerne også blive behandlet for networking partier på Namco Funscape, high-tech underholdning mødested på London South Bank, og Roman Abramovich ' s ekstravagante personlige natklub, Under Broen. Affiliate Insider Grundlægger og CEO, Lee-Ann Johnstone kommenterede: "Affiliate Insider blev grundlagt på baggrund af at levere en platform, der leverer i dybden ekspert viden til at hjælpe iGaming affiliates adgang erfarne mentor-og digitale indsigt til at hjælpe dem med at udvikle deres online-forretning online gambling market share europe.

Vores detaljerede arrangementer og personlige netværk være med til at støtte personer og aktører skabe uvurderlige forbindelser at fremme en fortsat vækst i omsætningen." Få de seneste gambling nyheder fra Calvin Ayre online gambling market share australia.