Hvis du beslutter dig for at spille en hånd, med at rejse." Utroligt, Akkari fortalte PokerStars peeps, at Ronaldo var nervøs slot plus no deposit codes. Det er en af de ting, jeg fortalte ham. Jason Mercier, Jonathan Duhamel, Naoya Kihara, Liv Boeree, Daniel Negreanu, George Lind, ElkY, og Andre Akkari har alle betalt, men det er den Brasilianske der vil være at tage hjem den højeste sum af alle. Så hvor langt kan Ronaldo gå i denne her?Hans gode ven og mentor, Andre Akkari mener, at han kan gå hele vejen. På tidspunktet for skrivning der er 40 spillere tilbage i $10.000 PokerStars Caribbean Adventure (PCA) Main Event, og det eneste medlem af PokerStars team, der stadig er tilbage i konkurrencen er, at Ronaldo vale j i poker.

Jeg sagde, 'Don' t call vale j q k i poker. Ganske bemærkelsesværdigt, når du huske, at han er en af de mest berømte fodboldspillere i spil historien vale j q k i blackjack.
Han spiller stramme. Når Miroslav Klose ramte bagsiden af nettet i Tyskland, 7-1 massakre over for Brasilien, i den sommer, han overvandt den Brasilianske legende Ronaldo som optage-målscorer i en vm-Slutrunden historie hvor mange penge skal du lave i casino heist.