Den AMERIKANSKE Højesteret har venstre i stedet en lavere domstol forbud mod sportsvæddemål i New Jersey. Retten afslog at gennemgå den oprindelige afgørelse af en føderal appeldomstol, slutter en to-årig juridisk kamp poker ord med disse bogstaver.
I 2011, New Jersey vælgere bestået en folkeafstemning tillader sportsvæddemål, der efterfølgende blev lovgivet i New Jersey lov poker ord med disse bogstaver. Guvernør Chris Christie, der forsvares regningen, siger, at det ville medvirke til at begrænse ulovlig sports betting og fange nogle af de indtægter til staten poker ord på urdu. Men den lovgivning, der løb op mod 1992-Professionelle og Amatør Sports-Act (PASPA), som limited sports betting fire stater, med kun Nevada, der giver fri indsatser. De styrende organer i de fire største AMERIKANSKE sportsgrene og National Collegiate Athletic Association (NCAA) sagsøgt for at blokere New Jersey lov fra at tage effekt, siger, at det ville medfører uoprettelig skade på deres produkter. I gengældelse Gov.

Christie sagde, at den eksisterende lov trængt på statens suverænitet og diskrimineres mellem stater. Svar til Højesterets afgørelse, New Jersey Senator Raymond Lesniak sagde, at han har planer om at indføre et lovforslag, der vil ophæve alle love, der forbyder sports betting, og håber, at det vil gå uantastet af retsvæsenet clube de poker belo horizonte. "Er de ikke at sælge marihuana i Colorado og Washington?" sagde han. "Er det ikke mod føderale lov?" Legaliseret sports betting er særligt attraktive for New Jersey får i første omgang skuffende indtjening fra online poker og dens aftagende andel af land-baseret casino indtægter clube de poker em araras sp.