Men foranstaltning anses for allerede døde i Senatet, som Sweeney er at skubbe sin egen lovgivning hvor meget til at tippe forhandleren i poker turnering.
J.' Moynihan, politiet, vil blive betalt i denne uge efter ikke at blive betalt for en måned, som kommenterede, at de review journal. hvor meget til at tippe forhandleren i poker. Omstændighederne i Atlantic City kun blive værre som lovgiverne forsøger at komme op med en løsning til at løse problemet. Angiveligt, Prieto og Senatet Præsident Steve Sweeney, der har en rival hjælpepakke bill, ville være at møde i dag for at forsøge at komme til et kompromis om, hvordan Atlantic City, bør hjælpes af staten hvor meget til at tippe forhandleren i roulette. I henhold til Las Vegas Review-Journal, lederne forsøgte at tælle potentielle stemmer før Prieto annonceret stemme om foranstaltningen blev aflyst. Angiveligt, lovgivere kan mødes i dag for at prøve og komme op med et kompromis slots for rigtige penge uden indskud. Mange områder af byen er blevet såret økonomisk herunder politiet.
Guvernøren erklærede også, at han håber, at fiasko for Prieto 's lovforslag, der skal stemmes om på torsdag vil føre lovgiverne til at sætte deres støtte bag Sweeney' s foranstaltning slots med rigtige penge ingen depositum bonus. På torsdag, regningen for den hjælpepakke, skabt af Prieto, var sat til at blive stemt om i 11.m. Efter annonceret en afstemning var at finde sted torsdag den forbindelse sin støtte lovforslaget, Demokratisk Forsamling Oplægsholder Vincent Prieto endte med at ringe ud af den afstemning, som lovgivere fortsætte med at være uenige om, hvad der bør gøres ved Atlantic City slots resterende for ipl-hold. Den næste mulighed for foranstaltning, der skal stemmes om vil være i den kommende onsdag.