Gennemgangen er en del af regeringens bredere Skat Strategi Gruppe proces bedste poker turneringer i usa. Til at hjælpe med at nå frem til en informeret konklusion, Institut søger interessenternes input på et par specifikke områder.
Måske vælter på sin hånd, så at dens foretrukne strategi til at gå fremad, Afdeling bedt om input på de forventede konsekvenser af et skift "fra at beskatte bookmaker til at beskatte den danske spiller." Afdelingen foreslår, at dette skift kunne tage én af to modeller: bevare 1% af omsætningen skat, men som er betalt af punter i stedet for den operatør, eller en højere skat på punter gevinster. Operatørerne er blevet bedt om at indsende deres synspunkter i juni 19 bedste poker uddannelse iphone app. Den forholdsvis lave rente er afspejlet i de omkring 70 virksomheder, der anvendes til Irske online betting-licenser, mens Polen og Portugal kæmper for at tiltrække store interesse ud over de indenlandske jord-baserede operatører, der ender med de facto online monopoler.
Sidste fredag, Irland ' s Department of Finance, der meddelte, at den havde iværksat en undersøgelse af midten af 2015 indførelsen af nye skatter på online bookmakere og udveksling spiludbydere bedste poker turneringer på bovada. Irland rystede sin gambling industrien i 2015 via den længe forsinkede passage af Væddemål (Ændring) Regningen, som krævede, at alle Irske overfor online betting operatører til at holde en lokal licens sac de voyage en roulette-70 l.