Nevada Gaming Commission Formand Pete Bernhard blev officielt udnævnt til en ny fire-årig periode i spidsen for det lovgivningsmæssige panel på onsdag ved Gov Brian Sandoval. Full Tilt Poker har ikke annonceret, hvornår det vil begynde at refundere poker spillere i Usa poker texas holdem casino montreal. Selskabet sagde, at U. PokerStars er den første af de tre poker sites med domæner og regnskaber, der var beslaglagt af den U. spillere kan trække sig tilbage fra PokerStars er forpligtet til at tage hele deres konto saldo fra hjemmesiden.
Department of Justice on April 15 at begynde at behandle udbetalinger. Jeg har enorm respekt for hans arbejde, og jeg ser frem til hans fortsatte lederskab i vores stats vigtigste industri." PokerStars er begyndt at tillade Amerikanske spillere at trække penge på deres konti, efter at sidste uges aftale med den føderale regering til at vende tilbage sin dot-com domæne, i henhold til et selskab executive poker texas holdem chancen berechnen. Tidligere formand for det statslige Etiske Kommission, Bernhard blev opkaldt gaming commission formand i 2001 poker texas holdem chips value.

"På et tidspunkt, hvor gaming industrien står over for hidtil usete modernisering indsats, og vi arbejder på at opretholde Nevada' s position som den gyldne standard for gaming forordning, Pete har den erfaring og dag-til-dag viden til at hjælpe Nevada fortsætte med at bevæge sig fremad," Sandoval sagde i en erklæring spil gratis texas hold ' em poker.