Chip LaMarca sponsoreret HB 1317, der dækker den samlede sports betting politik og HB 1321, der beskæftiger sig med licenskrav.

Tale af regninger, LaMarca, sagde: "vi kæmper med en hård budgettet, og så mange gode programmer står over for store nedskæringer, er det tid Florida bliver innovative, når det kommer til at holde dollars i vores stat spil gratis texas hold ' em poker. Omphroy talte om hende, bill og sagde: "Det er et privilegium at fil en af de tre stykker, der kræves af lovgivningen til at anlægge sports væddemål til Florida med Rep bedste amerikanske mobile poker sites. Men som den tilstand bedres af et betydeligt tab af skatteindtægter som følge af den globale pandemi, og disse regninger kan have en bedre chancer end tidligere indsats. I mellemtiden, Demokratiske Rep.
Republikanske Rep. Giver mulighed for online detail og sports betting til at operere lovligt udmønter sig i millioner i indtægter. Anika Omphroy har sponsoreret HB 1319, der vil etablere en ramme for beskatning af sport indsatser. Prisen for hver licens vil være $7,5 millioner up front $1 million for fornyelse hvert år. Florida lovgivere har gemt tre separate regninger, der kunne se Sunshine State etablere et reguleret sports betting industrien bedste online blackjack websteder. Omphrey bill sætter en temmelig ambitiøs skatteprocent 22,5% på alle sports betting indtægter med fradrag af eventuelle gevinster udbetalt til kunder bedste online casino for rigtige penge.